FAQ

Hieronder kun je alle veelgestelde vragen lezen. Heb je zelf een vraag? Neem contact met ons op en we beantwoorden hem graag.

 

Hoe werkt het?

Het is heel simpel – voor jou, tenminste. Wij sturen een buisje op met een swab. Jij strijkt de swab, zoals beschreven in de bijgevoegde gebruiksaanwijzing, langs je wang en doet hem samen met de bijgeleverde capsule in het buisje en stuurt het terug naar ons. Wij ontcijferen jouw DNA en sturen je een rapport met een advies!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn rapport terug krijg?

Vanaf het moment dat we een sample hebben ontvangen, is onze levertijd voor het adviesrapport circa 8 weken. Maximaal 4 weken vanaf het moment dat de sample naar het laboratorium is gegaan. Wij doen de analyses niet zelf, maar laten het doen door onze medische specialisten in het lab om zeker te zijn van goede kwaliteit.

Kan ik het rapport ook op papier toegestuurd krijgen?

Nee, dit is niet mogelijk i.v.m de privacy. Alleen digitaal kunnen wij de bescherming van uw gegevens garanderen.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens als het rapport verstuurd is?

Wij slaan jouw gegevens compleet anoniem en goed beveiligd op. Wij gebruiken deze gegevens enkel en alleen om updates van het rapport te kunnen sturen. Uiteraard kan je bij ons aangeven dat je niet wil dat jouw gegevens worden bewaard, wij zullen deze dan verwijderen. Helaas kunnen wij op dat moment geen updates van het rapport meer geven.

 

Wat kost het?

Een DNA-test voor Omniyou Sport kost € 139,- inclusief verzendkosten binnen Nederland.
Een DNA-test voor Omniyou Voeding kost € 139,- inclusief verzendkosten binnen Nederland.
We hebben tijdelijk een actie met een voordeelpakket waar beide producten in zitten voor €180,- inclusief verzendkosten binnen Nederland.

 

Ik heb Omniyou Sport al gekocht, kan ik nu ook Omniyou Voeding erbij krijgen?

Ja dat kan! Neem even contact met ons op, dan krijg je een speciale kortingscode waarmee je Omniyou Voeding kan aanschaffen. Je hoeft hiervoor niet opnieuw je DNA af te staan.

 

Hoe kan ik meedoen?

Kijk op de pagina voor investeerders voor meer informatie. Je kan altijd contact met ons opnemen als je meer vragen hebt.