Omnigen DNA analyse
Omniyou

Welkom bij Omniyou, het nieuwe merk van Omnigen! Hoewel we nog druk aan het ontwikkelen zijn, willen we jullie alvast de exclusieve mogelijkheid bieden om tijdens onze pre-order-periode tegen een gereduceerd tarief je eigen Omniyou DNA-analyse en eerste rapportages te bestellen!

 

Het pre-order-pakket bestaat uit een DNA-analyse én de volgende rapportages:

 • Nutrigenomics (voedingsgenetica). Met dit rapport krijg je inzicht in jouw metabolisme van macro- en micronutriënten. 
 • Athleticogenomics (sportgenetica). Met dit rapport krijg je inzicht in jouw genetische aanleg voor duur- en/of krachtsport en blessures. 
 • Bonus: Neanderthaler. Met dit rapport krijg je inzicht in hoeveel varianten in jouw DNA van Neanderthaler oorsprong zijn.

   

Hoe werkt het?

 • Het pre-order pakket is te bestellen tot en met 31 januari, bestaande uit Nutrigenomics en Athleticogenomics, ter waarde van €139, nu voor slechts €99. Hierbij krijg je de rapportage Neanderthaler cadeau!
 • Let op: In de eerste week van maart zullen we een afname-kit naar je opsturen, welke door de brievenbus past. 
 • Volg de instructies met betrekking tot de afname van het wangslijmvlies zorgvuldig. Het buisje kun je daarna retour sturen naar Omniyou door middel van de bijgeleverde retourenvelop. 
 • Vanaf het moment dat wij je sample retour hebben ontvangen duurt het 6-8 weken tot je resultaten beschikbaar zijn.
 • Het lab isoleert en analyseert het DNA en Omniyou verwerkt en analyseert vervolgens de data. 
 • Wanneer de status van je sample wijzigt krijg je hier een mail over. 
 • Zodra de analyse klaar is, krijg je in jouw persoonlijke online Omniyou-omgeving je rapporten.  
 • Ontdek jouw genetische aanleg met betrekking tot verschillende voedings- en sportgerelateerde kenmerken, en hoeveel Neanderthaler varianten je in je DNA hebt.

   En in de toekomst?

Wanneer er in de toekomst nieuwe rapportages beschikbaar komen, kun je ook deze via de Omniyou webshop aanschaffen, en zullen de resultaten direct beschikbaar zijn om in te zien. Hiervoor hoef je dus niet opnieuw een sample op te sturen. Onze researchers zijn ondertussen bezig met literatuuronderzoek naar onderwerpen zoals huidverzorging, slaap, stress en ancestry (genealogie/afkomst). We hopen deze onderwerpen binnen korte tijd na de lancering van het Omniyou platform als nieuwe rapportages toe te kunnen voegen aan de webshop.

Last but not least,  komt er de mogelijkheid om via de Omniyou webshop een aantal gepersonaliseerde producten te bestellen, die aansluiten op jouw DNA-profiel. 

Naast de updates over de status van je sample, zullen wij je ook een aantal keer een mail sturen met updates over het online platform van Omniyou (als je ons hiervoor toestemming geeft bij het afrekenen van je pre-order). Daarin krijg je een preview van de ontwikkelingen in de bouw van het platform. 


Heb je nog vragen? Stuur ons dan een mailtjeSchrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen