Haal het beste uit jezelf

DNA-onderzoek?

Door DNA te onderzoeken kunnen we jou helpen om de beste versie van jezelf te worden. We zoeken uit waar je aanleg voor hebt en waar je voor moet oppassen. Heb je bijvoorbeeld aanleg voor krachtsport, moet je extra zorg dragen om rugklachten voor te zijn, of zou het goed voor je zijn een bepaalde voedingsstof binnen te krijgen? Met behulp van DNA-markers onderzoeken wij hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Voor wie?

Misschien ben je (top)sporter. Misschien wil je gewoon alles weten wat er over jouw lichaam te weten valt. Misschien wil je werknemers helpen om hun doelen te realiseren en hun maximale potentie te ontwikkelen. Of misschien ben je geïnteresseerd in de wetenschap en wil je de ontwikkeling graag steunen.

Hoe werkt het?

Voor jou is het simpel. We sturen je een swab op. Jij veegt de swab over de binnenkant van je wang zodat je speeksel eraan zit en stuurt het weer terug. Wij halen ongeveer 60 megabyte informatie van de swab af en analyseren dat. Daarna krijg jij de resultaten opgestuurd en vertellen we je precies wat je kunt doen om de beste versie van jezelf te realiseren.

NIEUW! Voedingsadvies

Wil je gezonder gaan leven en afvallen, maar niet zo geïnteresseerd in een sport advies? Nu is het voedingsadvies ook los te bestellen! Wij kijken naar een aantal genetische eigenschappen die invloed hebben op de vertering van bepaalde voedingsstoffen. Aan de hand van deze resultaten kunnen we een voedingsadvies voor jou opstellen. Het rapport bevat 3 onderdelen:

 • Vetten versus Koolhydraten
 • Afvallen door bewegen
 • Voedingsadvies

Dit is wat we doen

DNA-onderzoek staat niet meer in de kinderschoenen. Het is een fascinerende wetenschap waar steeds meer over wordt ontdekt. Wij willen deze kracht binnen handbereik van de consument brengen, op een manier die voor iedereen betaalbaar en begrijpelijk is. Zo kunnen we mensen helpen om hun lichaam te begrijpen en hun leefpatroon daarop aan te passen. We willen helpen om blessures te voorkomen, voeding te balanceren en prestaties te optimaliseren. Niet met vage praatjes en goede voornemens. Met harde wetenschap.

 

Waarom Omnigen?

Dit gaat ‘m worden

Ben jij een sporter of wil je meer gaan sporten? Laat dan je DNA analyseren en kom te weten welke vorm van training het beste bij jouw lichaam past. Naast een sport advies, krijg je ook te weten welke voedingsstoffen jij het beste kan eten of mijden om de effecten van je training te versterken. Ben je er uit? Bestel nu je DNA-onderzoek en wij gaan meteen voor je aan de slag. Dit is hoe het werkt:
 • Wij sturen jou een DNA-kit
 • Je wrijft een swab over de binnenkant van je wang en stuurt het terug
 • Wij gaan jouw DNA onderzoeken
 • Je krijgt toegang tot een digitale omgeving waar je jouw rapport kunt lezen
 • Als je dat wilt, vernietigen wij alle data die we over je hebben
 • Blijf op de hoogte

  Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Geen zorgen, we sturen je geen spam. Schrijf je hieronder in met je e-mailadres en eventueel je naam en we sturen je een mailtje als er iets belangrijks gebeurt.

  Ben je…

  Iemand die op zijn/haar voeding let of wil afvallen?

  Een sporter die het onderste uit de kan wil halen?

  Iemand die geïnteresseerd is in zijn/haar eigen lichaam?

  Een werkgever die werknemers wil helpen hun maximale potentie te realiseren?

  Blog

  Project ‘De Waarde(n) van Groenten en Fruit’ officieel van start!

  Iedereen weet dat het eten van groenten en fruit goed voor je is. Maar wat is het effect van groenten […]

  Ervaring van blogger InJohnnysKitchen met DNA-test

  Op de site InJohnnysKitchen kun je een blogpost over de ervaring, van één van de bloggers, met onze DNA test […]

  ESA award voor het grote Feyenoord DNA-onderzoek

  Donderdag 28 februari heeft het grote Feyenoord DNA-onderzoek, waar Omnigen aan mee heeft geholpen, de European Sponsership Award gewonnen. Bij dit onderzoek werd […]

  Lees interessante feitjes op onze blogpagina

  Bioinformatics research, services, and consultancy

  Onder andere bekend van: